"Kinderen stellen zichzelf de hele dag vragen. Quest Junior is er om deze te beantwoorden" Hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp

Quest Junior is speciaal voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. Het blad zit boordevol leuke weetjes, verrassende proefjes, spannende strips en interessante vragen én antwoorden. Quest Junior is elke maand weer supergrappig, informatief en een tikje uitdagend. Te vinden in het schap, maar ook op YouTube en Instagram!

Merkwaarden

Wil jij dezelfde doelgroep bereiken? Dan werken we graag met je samen! Uiteraard is het mogelijk om te adverteren in ons blad en online, maar we brainstormen ook graag over andere vormen.

De Quest Junior-lezer is:

  • Nieuwsgierig
  • Tussen de 8 en 12 jaar

Magazine

Quest Junior verschijnt maandelijks in de winkel en bij abonnees thuis op de mat.

Online

Op questjunior.nl kun je leuke vragen en antwoorden terugvinden, prijzen winnen en ontdekken wat we in de klas doen. Want scholen kunnen Quest Junior ook gebruiken in de lessen. Zo worden de leerlingen nóg slimmer! We bereiken gemiddeld 11.000 unieke bezoekers per maand.

Naar de website

NIEUWS/Quest

Quest lanceert nieuw tijdschrift: Quest Junior

De eerste abonnementen zijn afgesloten en de eerste lezersvragen komen binnen. Maar liefst 500.000 nieuwsgierige jongens en meisjes tussen 8 en 12 jaar hebben de afgelopen week in de klas een cadeautje gekregen: de allereerste Quest Junior. lees meer

Meer nieuws