"Quest bewijst dagelijks wat de toegevoegde waarde is van een ijzersterk merk. Wij worden serieus genomen, bij alles wat we doen, met onze 22 tijdschriften en ons enorme digtale bereik." Hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp

Geschiedenis is helemaal van nu. Heerlijk opgaan in het verleden. Quest Historie is een magazine met alleen maar geschiedenis, met veel foto's, illustraties, mooie verhalen en verrassende onderwerpen. Quest Historie verschijnt 4 keer per jaar als mooie glossy uitgave.

Merkwaarden

We werken graag samen met partners die dezelfde doelgroep willen bereiken. Uiteraard door te adverteren in ons blad en online, maar we brainstormen ook graag over andere vormen. Denk aan het succesvolle platform 'Quest Test Nederland', of de veel verkochte scheurkalender. Uitermate geschikt voor branded content. En we maken ook volwaardige magazines in opdracht. Met een gegarandeerd bereik onder onze trouwe abonnees, en de oplage is uit te breiden voor relaties en/of mee te sealen in losse verkoop.

De Quest-lezer is:

  • Hoogopgeleid en nieuwsgierig
  • Man (57%) én vrouw (43%)
  • Tussen de 20 en 49 jaar
  • Impulsief en avontuurlijk
  • Zeer geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen

Magazine

Quest Historie verschijnt elk kwartaal in een verspreide oplage van 36.000. Quest Historie is ook digitaal verkrijgbaar via de Appstore, Google Play Kiosk en Blendle.

Online

Op quest.nl publiceren we dagelijks interessante weetjes en feitjes uit de populair-wetenschappelijke hoek. Daarnaast betrekken we met Quest Test Nederland onze lezers actief bij allerlei onderzoeken. Hoe slapen we? Hoe seksen we? Hoe schoon is ons huis? De resultaten publiceren we op diverse platformen. Quest.nl bereikt gemiddeld 225.000 unieke bezoekers en 2 miljoen pageviews per maand.

Naar de website

NIEUWS/Quest

Quest lanceert nieuw tijdschrift: Quest Junior

De eerste abonnementen zijn afgesloten en de eerste lezersvragen komen binnen. Maar liefst 500.000 nieuwsgierige jongens en meisjes tussen 8 en 12 jaar hebben de afgelopen week in de klas een cadeautje gekregen: de allereerste Quest Junior. lees meer

Meer nieuws