Christmas is coming: Vogue Beauty Night Out werd het mooiste pre-kerstfeest

Vogue Beauty Night Out is een uniek en exclusief evenement rondom cosmetica en parfum dat in een luxe hotelsetting plaatsvindt. Deze bijzondere avond vol beauty entertainment is gecreeërd om een groep van 100 betalende beauty liefhebbers kennis te laten maken met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van beauty producten en merken. Afgelopen donderdag 26 november 2016 vond de vijfde editie plaats.

De haarkrullers stoomden, de glitters en kerstbomen met Vogue-kerstballen glommen je tegemoet en de graffeermachine van Burberry voor een gepersonaliseerde parfumfles draaide overuren: dit is slechts een kleine sfeerimpressie van Vogue Beauty Night Out gisteravond in het Andaz Hotelin Amsterdam, inmiddels het beste pre-kerstfeest van het jaar. Eén ding is zeker: de 100 bezoeksters die zichzelf trakteerden op een welverdiende avond vol pampering zullen na alle treatments, huid- haar- en makeup-adviezen als verpletterende schoonheden aanschuiven bij hun weldadige kerstdiners en nieuwjaarsfeesten. Bekijk hier een sfeerimpressie van de avond.  

Geïnteresseerd om mee te doen met de volgende editie op 21 april 2016? Neem dan contact op met event manager Nieke Mulder (nieke.mulder@vogue.nl). 

 

LEES OOK

Meer nieuws