GLAMOUR START MET FASHION YOUTUBE-SERIE

 

  • Grootste modemagazine van Nederland start vlog serie op YouTube
  • Volg fashion editor Stephanie Broek in haar leven als modejournalist
  • Iedere woensdag op het YouTube kanaal van Glamour Nederland

Afgelopen week lanceerde Nederlands grootste fashionmagazine Glamour een eigen YouTube-serie met influencer Stephanie Broek. Vanaf nu kan iedere liefhebber de modejournalist van Glamour op de voet volgen via het YouTube kanaal van Glamour Nederland. Iedere woensdag komt Stephanie met een nieuwe vlog waarin zij een kijkje geeft in haar spannende leven als modejournalist.  

Content
In haar vlogs neemt Stephanie kijkers mee naar modeshows, presentaties van nieuwe collecties en heeft ze interviews met ontwerpers, bloggers en streetstyle-sterren. Daarnaast laat ze natuurlijk zien wat ze zelf draagt. Stephanie: "toen ik als Journalistiek-studente fantaseerde over een carrière in de mode, waren tijdschriften mijn enige toegangspoort naar deze droomwereld. Ik vind het te gek dat technologie ons nu in staat stelt om lezeressen door middel van vlogs letterlijk mee te kunnen nemen naar Fashion Weeks, interviews en hen een kijkje te geven achter de schermen bij shoots." Wekelijks kan men op woensdag nieuwe video’s van Stephanie verwachten. Het doel van haar video's is kijkers informeren, inspireren en enthousiasmeren over mode vanuit de ogen van een echte fashion lover.

Nieuwe platformen
Eerder dit jaar lanceerde Glamour al haar eigen tv-kanaal: Glamour Beauty TV. Via de app en website Glamour Beauty TV kijk je 24/7 naar interactieve, shoppable en user generated videocontent over beauty. Samen met deze nieuwe YouTube-serie en al haar andere platformen zoals de Glamour Concept Store is Glamour waar haar doelgroep is en maakt het magazine het onbereikbare bereikbaar. Hoofdredactrice Anke de Jong over de nieuwe serie: “ik ben super blij en trots dat we naast Glamour Beauty TV nu ook een eigen vlog serie hebben op het gebied van mode. En wie kan dat nu beter dan onze eigen it-girl Stephanie Broek.”


 

LEES OOK

Meer nieuws