Nieuws

Modelabel Stieglitz is Glamour’s Start-up of the Year 2016

Op 12 december reikte Nederlands grootste modemagazine Glamour voor de tweede keer de Start-up of the Year award uit. Kanshebbers waren jonge ondernemers die hun producten verkopen via Glamour’s e-commerce kanaal glamourconceptstore.nl. Modelabel...

Glamour - 13-12-2016

G+J Custom Content maakt Spoor Kids voor NS

Speciaal voor de jonge treinreiziger heeft G+J Custom Content minimagazine Spoor Kids gemaakt voor NS. Het tijdschrift, gericht op kinderen van 4 t/m 11 jaar, inspireert kinderen om er samen met hun ouders met de trein op uit te gaan.

Custom Content - 28-11-2016

National Geographic Traveler organiseert het Traveler Café

National Geographic Traveler, het grootste reismagazine van Nederland, organiseerde gisteravond de 3e editie van het Traveler Café. Het thema van de avond was 'Outdoor & Adventure'. Sprekers waren alpinist Wilco van Rooijen, outdoorfotograaf Menno Boerman

National Geographic - 18-11-2016

Glamour lanceert digitaal tv-kanaal: Beauty TV

Glamour lanceerde vanochtend in hotel W Amsterdam het allereerste digitale tv-kanaal op het gebied van beauty. Via de app en website Glamour Beauty TV kijk je 24/7 naar interactieve, shoppable videocontent over beauty.

Glamour - 31-10-2016

Glamour en Clinique organiseren groots beauty-event

Afgelopen zaterdag werd in De Hallen Studio’s in Amsterdam de ‘Clinique & Glamour Beautylovers-dag’ georganiseerd die in het teken stond van je mooi voelen – vanbinnen en vanbuiten.

Glamour - 29-10-2016

National Geographic lanceert het boek Humans of Amsterdam

Vrijdag 28 oktober om 19.00 uur lanceert National Geographic samen met Humans of Amsterdam-oprichtster Debra Barraud en Fontaine Uitgevers het boek Humans of Amsterdam. Een prachtig fotoboek vol vrolijke, ontroerende en verrassende verhalen.

National Geographic - 25-10-2016

Modemagazine Glamour opent eigen winkel in Amsterdam!

Glamour opent van 29 september t/m 2 oktober haar eigen pop-up shop aan de Rosmarijnsteeg 10 in Amsterdam. Tijdens National Glamour Day shop je hier coole kleding, sieraden en woonaccessoires uit Glamour’s webwinkel glamourconceptstore.nl met 20% korting!

Glamour - 22-09-2016

Ready, set, live! Glamour.nl is vernieuwd!

De website van het grootste vrouwenblad van Nederland komt als eerste platform met twee streams: aan de linkerkant kun je shoppen, aan de rechterkant lees je onder andere mode-, beauty,- en feel good-artikelen zoals je van Glamour gewend bent.

Glamour - 22-09-2016

G+J Custom Content wint Content Marketing Awards

G+J Media Custom Content is in de prijzen gevallen bij de internationale Content Marketing Awards (CMA). Holland Herald van KLM won in de categorie Best Series of Articles en #nsfavourites van NS kreeg de prijs voor Best New Digital Publication.

Custom Content - 22-07-2016

Downloads