Corine d'Haans, CEO G+J Media "Ruim honderd gedreven professionals zijn bij ons dagelijks bezig om de interesses van onze lezers, gebruikers en klanten te verzadigen. Het is elke dag weer een groot plezier en een enorm voorrecht om met deze geweldige groep mensen te mogen samenwerken"

G+J Media is de uitgever van bekende mediamerken zoals National Geographic, Vogue, Glamour, JAN, Designer-Vintage en Quest. Met ons portfolio richten wij ons op de domeinen populaire wetenschap, reizen, fashion & lifestyle.

Vanuit onze locaties in Amsterdam werken 130 medewerkers (redacteuren, vormgevers, marketeers en developers) dagelijks aan het creëren en vermarkten van hoge kwaliteit content in alle mogelijke vormen. In tekst en beeld, video en events. Hiermee willen we onze lezers inspireren en informeren. We doen dit in partnership met onze adverteerders.

Creativiteit en kwaliteit staan voorop in onze missie om hoogwaardige journalistieke inhoud te maken voor alle relevante platforms.

Missie en visie

Missie en Visie

Missie

G+J Media is een house of content met sterke mediamerken. We maken hoogwaardige journalistieke inhoud voor onze lezers, gebruikers en klanten op alle relevante platforms.

Visie

De interesses en behoeften van onze lezers, gebruikers en klanten zijn het uitgangspunt van ons denken en handelen. Vanwege onze grote kennis van de 'communities of interest' waarop wij ons richten, zijn we in staat naast print nieuwe succesvolle mediaplatforms te ontwikkelen als aantrekkelijke bron van informatie, inspiratie en entertainment.

Wat ons onderscheidt:

  • Fascinerende mediamerken
  • Marktleiderschap in kernactiviteiten Inspiratie, informatie en entertainment
  • Kwaliteit
  • Optimale platforms voor adverteerders
  • Journalistieke integriteit
  • Ondernemende mentaliteit
  • Uitdagende bedrijfscultuur
Internationaal

Internationaal

G+J Media Nederland is onderdeel van Gruner+Jahr, een van Europa’s grootste uitgeverijen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hamburg. Gruner+Jahr is 100% eigendom van mediaconcern Bertelsmann, waartoe ook RTL, Penguin Random House, BMG en Arvato behoren.

Meer cijfers en informatie over Gruner+Jahr vindt u op www.guj.de/en

Naar website