“National Geographic toont de schoonheid van de aarde en maakt ons bewust van de kwetsbaarheid van onze planeet.” Hoofdredacteur Aart Aarsbergen

National Geographic is een wereldmerk. Het magazine wordt wereldwijd in 40 talen door 60 miljoen mensen gelezen. Het is een blad gemaakt voor nieuwsgierige mensen. Voor mensen die de wereld willen leren kennen. Indachtig onze missie 'Inspiring people to care about the planet', besteden we ruim aandacht aan de pracht, veelzijdigheid én kwetsbaarheid van onze planeet.

Merkwaarden

Aandacht voor de schoonheid van het aardse leven en de noodzaak daar zorg voor te dragen. Dat is de dubbele boodschap van National Geographic. Herkent u zich hierin? Dat biedt een aanknopingspunt voor een mooie samenwerking! Samen kunnen we tailor made acties of campagnes bedenken.

National Geographic lezers zijn:

  • Tussen de 35 en 49 jaar, hoog opgeleid
  • 52% is man, 48% is vrouw
  • Hebben een bovenmodaal inkomen
  • Geïnteresseerd in fotografie, geschiedenis, cultuur, natuur, duurzaamheid, schoon vervoer en biologisch eten en drinken
  • Reizen veel en graag
  • Hechten veel belang aan de wereld om zich heen

Magazine

National Geographic Magazine verschijnt maandelijks in een verspreide oplage van 75.000 Een digitale versie van National Geographic Magazine is te downloaden via de Appstore en Google Play Kiosk.

DOWNLOADS

Online

Op NationalGeographic.nl besteden we dagelijks aandacht aan de pracht, veelzijdigheid en kwetsbaarheid van onze planeet. Op het nieuwe foto-platform, NatGeoFoto, kunnen gebruikers actief meedoen aan maandelijkse foto-opdrachten en hun stem uitbrengen op hun favoriete foto. In de shop verkopen we gerelateerde producten.

Naar de website
DOWNLOADS

Merkextensies

shopping

Book

National Geographic maakt boeken, agenda's, (scheur)kalenders en dvd-boxen, maar ook reisgidsen en een assortiment tassen. Met onderwerpen als reizen, fotografie, geschiedenis, natuur en cultuur richten we ons direct op de lezers van onze magazines.

Naar de shop

Communities

NatGeoFoto

NatGeoFoto is een podium voor enthousiaste amateurfotografen en ambitieuze nieuwe talenten. Met maandelijkse thematische opdrachten wil National Geographic Nederland-België mensen inspireren de pracht, veelzijdigheid én kwetsbaarheid van onze planeet vanuit nieuwe perspectieven vast te leggen. Je kunt op het NatGeo-platform actief meedoen aan een foto-opdracht. Daarnaast kun je ook je stem uitbrengen op jouw favoriete foto.

Naar NatGeoFoto

NIEUWS/National Geographic

Meer nieuws