"NatGeo Junior brengt de spectaculaire wereld van wilde dieren en onbereikbare natuur dichterbij!" Hoofdredactrice Renske Lamers

National Geographic Junior is één van de grootste jeugdbladen van Nederland. Via het blad, de website, de apps en diverse andere producten maken kinderen kennis met de mooiste en meest bijzondere plekken op aarde. De prachtige foto's en reportages maken van National Geographic Junior een onvergetelijke ontdekkingsreis.

Merkwaarden

National Geographic Junior is werelds, spectaculair, beeldend en uniek. Op een prikkelende wijze worden kinderen uitgedaagd om meer te ontdekken over de wereld. In het tijdschrift worden zij verwonderd door alle mooie en bijzondere foto's en reportages.

De NatGeo Junior-lezer is:

  • Nederlandse en Vlaamse kinderen van 9-14 jaar
  • 60% is jongen, 40% is meisje
  • leergierig en avontuurlijk
  • Wil graag geprikkeld en uitgedaagd worden
  • Ouders zijn hoogopgeleid en interesse in educatie

Magazine

National Geographic Junior verschijnt 4-wekelijks.

De advertentieverkoop Geographic Junior wordt verzorgd door Blink.

Meer informatie
Online

Online

NatGeoJunior.nl staat vol met allerlei weetjes en informatie voor de jonge avonturier die zij kunnen gebruiken voor spreekbeurten. Dit wordt aangevuld met inzendingen van de jaarlijkse fotowedstrijd. Verder wordt de website gebruikt als aanvulling op het blad en zijn er allerlei filmpjes en spelletjes te vinden.

Naar de website

Merkextensies

Agenda

Ieder schooljaar verschijnt de National Geographic Junior schoolagenda. Deze succesvolle agenda staat al twee jaar in de top 3 van bestverkochte agenda's. Met de aankoop van de agenda steun je ook nog eens een goed doel.

Topo Master app

TopoMaster bestaat uit 3 apps waarmee kinderen topografie leren. Aan de hand van meer dan 150 leuke weetjes en de mooiste foto's quizzen kinderen zich slim. De app is ook handig om te oefenen voor school.

Zomer- en winterboeken

Elke zomervakantie en kerstvakantie verschijnt er een National Geographic Junior special. Dit dikke boek staat vol weetjes met een wisselend thema. Heerlijk om te lezen tijdens de vakanties!

NIEUWS/National Geographic

Meer nieuws