"De lezer voelt zich in JAN gehoord en begrepen. Het gaat over háár leven. JAN is de glossy die je raakt, op een sprankelende, positieve en soms ontroerende manier. JAN is krachtig en positief in uitstraling en toon." Hoofdredactrice Esther Goedegebuure

JAN is dé no-nonsense glossy voor 30+-vrouwen. Een magazine waarin de doelgroepvrouw centraal staat. De JAN-vrouw is hoogopgeleid en bevindt zich in de hogere welstandsklasse. Ze heeft een vol, dynamisch bestaan. De JAN-vrouw is geliefde, moeder, collega, partner, vriendin, dochter en bovenal zichzelf: een sprankelende vrouw die het beste uit het leven haalt. In deze veeleisende, bruisende levensfase wordt ze geconfronteerd met vele emoties. Geluk en vreugde, maar ook teleurstelling en pijnlijk verlies omdat het leven even niet zo loopt als gehoopt. Over deze emoties wil JAN verhalen.
Human interest wordt afgewisseld met de verleidelijke wereld van mode, shopping en beauty. Deze pijlers worden eveneens met eerste klas fotografie op een vrolijke, stijlvolle en zonnige manier gepresenteerd.

Merkwaarden

JAN biedt hoge kwaliteit in beeld en tekst, en heeft diepgang. De tone of voice is intelligent en inspirerend. De inhoud van JAN prikkelt, raakt, ontroert en relativeert.

De JAN-vrouw is:

  • Een aanstekelijke, ambitieuze, levenslustige en ondernemende 30-plusser
  • Hoogopgeleid en behoort tot hogere welstandsklasse
  • Multitasker met uitdagende baan
  • Heeft tweepersoonshuishouden, gezinsleven, bloeiend sociaal leven
  • Geïnteresseerd in mode, beauty, food, wonen en reizen

Magazine

JAN verschijnt 11x per jaar als magazine en is ook digitaal te verkrijgen via de Appstore en Google Play Kiosk.

DOWNLOADS
Online

Online

De JAN-vrouw is een hoogopgeleide multitasker die álles uit het leven en zichzelf wil halen. JAN online helpt haar hierbij door de laatste trends te vertalen naar haar omgeving en tips en trucs te geven om haar leven makkelijker te maken.

Naar de website
DOWNLOADS

Merkextensies

VakantieJAN

De VakantieJAN is een 200 pagina’s dik vakantieboek, vol spannende, meeslepende verhalen over liefde, seks, psychologische test, zomerrecepten en oneindig veel mode- en beautytips en verleidelijke reisbestemmingen. Alles dus om tijdens een zomer bij weg te dromen.

JAN Agenda

Een handige weekagenda op Notebook-formaat (ongeveer A5-formaat) vol mooie beelden, lekkere recepten, mode- en beauty-tips en veel ruimte om je afspraken te noteren in het overzichtelijke weekoverzicht.

JAN Living

JAN Living is een special boordevol heerlijke adressen, tips, inspiratie en aanraders op het gebied van reizen, wonen, culinair en lifestyle. Een heerlijk feelgood- en lekker bewaarnummer. Hoofdredacteur Esther: 'JAN Living is dé special om je dit najaar mee op de bank te nestelen. Plannen maken en wegdromen bij alle ideeën en tips. Wooninspiratie, een mooie reis, een lekker recept of een goeie restauranttip, in JAN living vind je het allemaal.'

Downloads

NIEUWS/JAN

NIEUW, van de makers van JAN: JAN LIVING

JAN Living is een special boordevol heerlijke adressen, tips, inspiratie en aanraders op het gebied van reizen, wonen, culinair en lifestyle. Een heerlijk feelgood- en lekker bewaarnummer. lees meer

Meer nieuws