Advocate, 36 - Amsterdam "Het eerste wat ik 's ochtends check als ik wakker word is de Just Posted button. En eigenlijk ook het laatste voordat ik ga slapen"

Het in 2008 door Karin Barnhoorn opgerichte Designer-Vintage.com is dé internationale online luxe marktplaats voor de aan- en verkoop van secondhand authentieke designer items. Op Designer-Vintage.com wisselen o.a. Chanel tassen, Prada jasjes en Louboutins van modebewuste eigenaressen en gaan harten sneller kloppen van een vintage Hermés Birkin bag.

Voor high-street fashion is er zusje Fashion-Vintage.com. De plek voor het kopen en verkopen en van de mooiste pre-owned-with-love items van merken als H&M, Gstar en Karen Millen. Speciaal voor de meest adorable kinderkleding is er Kids-Vintage.com.

Merkwaarden

Op DV maken verkopers zelf hun advertentie. Deze worden altijd eerst door het Approval Team gecheckt op authenticiteit en fotografie. Pas ná goedkeuring wordt de advertentie online geplaatst. Per merk wordt er samengewerkt met een ervaren authenticiteit expert.

Iedereen heeft toegang tot ons platform; Verkopers registeren om te verkopen en betalen voor het plaatsen van een advertentie, wil je een item kopen dan kan je eenmalig kosteloos registreren en krijg je via de 'contact seller' button in de advertentie direct contact met de verkoper.

De DV.com bezoekers:

  • Zijn vrouwen van alle leeftijden, kern 20-50 jaar
  • Bevinden zich in de hogere welstandsklassen (A, B1)
  • Hebben grote affiniteit met mode, uiterlijk en luxe lifestyle
Online

Het platform

Bezoek zelf ons luxe platform en ontmoet onze buyers en sellers!

Naar de website
DOWNLOADS

Merkextensies

Fashion-Vintage.com

Voor alle pre-owned-with-love high-street en andere tijdloze fashion pieces is er Fashion-Vintage. De mooiste stukken die nog een tweede leven verdienen in haar eigen stijlvolle FV omgeving.

Visit us!

Kids-Vintage.com

Are you kidding? De mooiste, liefste en meest adorable fashion voor the little ones, vind je op Kids-Vintage.com. Een selectie van high-end top merken als Burberry, Marc Jacobs en Jean Paul Gaultier Junior tot gloednieuwe items van Mood street en Esprit.

Have a look!

Style News Blog

Naast het platform waar de advertenties worden aangeboden heeft DV een zeer goed gelezen Style News Blog met daarin verslagen van events, productlanceringen, advertorials en het laatste modenieuws.

Visit us!

DV newsletter

DV heeft een trouwe customer fan base, die twee keer per week bereikt wordt door de DV Newsletter. De newsletter bevat the latest op het gebied van mode en beauty en biedt een selectie van het meest recent geplaatste aanbod: Just Posted.

Sign up!

DV = social

Dagelijks deelt DV de mooiste postings, geplaatst door de stijlvolle verkopers via Twitter, Pinterest, Instagram en Facebook. De engagement is hoog, want elk aangeboden stuk is uniek. Dus als jouw gedroomde designer stuk online komt, dan wil je daar meteen bij zijn. Ook deelt DV het laatste modenieuws, een kijkje achter de schermen en geeft adverteerders aandacht via dit medium.

LEES OOK

Meer G+J nieuws