Advocate, 36 - Amsterdam "Het eerste wat ik 's ochtends check als ik wakker word is de Just Posted button. En eigenlijk ook het laatste voordat ik ga slapen"

Het in 2008 door Karin Barnhoorn opgerichte Designer-Vintage.com is dé internationale online luxe marktplaats voor de aan- en verkoop van secondhand authentieke designer items. Op Designer-Vintage.com wisselen o.a. Chanel tassen, Prada jasjes en Louboutins van modebewuste eigenaressen en gaan harten sneller kloppen van een vintage Hermés Birkin bag.

Twee keer per jaar tovert Designer-Vintage het prestigieuze 5-sterren Amstel hotel om tot een waar shopping walhalla met meer dan 100 pre-loved Chanel tassen op 1 plek!

Merkwaarden

Op DV maken verkopers zelf hun advertentie. Deze worden altijd eerst door het Approval Team gecheckt op authenticiteit en fotografie. Pas ná goedkeuring wordt de advertentie online geplaatst. Per merk wordt er samengewerkt met een ervaren authenticiteit expert.

Iedereen heeft toegang tot ons platform; Verkopers registeren om te verkopen en betalen voor het plaatsen van een advertentie, wil je een item kopen dan kan je eenmalig kosteloos registreren en krijg je via de 'contact seller' button in de advertentie direct contact met de verkoper.

De DV.com bezoekers:

  • Zijn vrouwen van alle leeftijden, kern 20-50 jaar
  • Bevinden zich in de hogere welstandsklassen (A, B1)
  • Hebben grote affiniteit met mode, uiterlijk en luxe lifestyle
Online

Het platform

Bezoek zelf ons luxe platform en ontmoet onze buyers en sellers!

Naar de website
DOWNLOADS

Merkextensies

DESIGNER-VINTAGE SALE

Altijd al een pre-loved Hermes tas willen kopen, maar wil je die liever toch eerst even in het echt zien? Twee keer per jaar organiseert Designer-Vintage een live SALE in het Amstel hotel, waar modeliefhebsters de mooiste merken kunnen passen én kopen, tegen fijne prijzen!

DV stories

Naast het platform waar de advertenties worden aangeboden heeft DV een zeer goed gelezen blog met daarin verslagen van events, productlanceringen, advertorials en het laatste modenieuws.

Visit us!

DV newsletter

DV heeft een trouwe customer fan base, die drie keer per week bereikt wordt door de DV Newsletter. De newsletter bevat the latest op het gebied van mode en beauty en biedt een selectie van het meest recent geplaatste aanbod: Just Posted.

Sign up!

DV = social

Dagelijks deelt DV de mooiste postings, geplaatst door de stijlvolle verkopers via Twitter, Pinterest, Instagram en Facebook. De engagement is hoog, want elk aangeboden stuk is uniek. Dus als jouw gedroomde designer stuk online komt, dan wil je daar meteen bij zijn. Ook deelt DV het laatste modenieuws, een kijkje achter de schermen en geeft adverteerders aandacht via dit medium.

LEES OOK

Meer nieuws